Υπηρεσίες
 

 

Κρυολιπόλυση

 
Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπιση του επίμονου τοπικού πάχους. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητου ηλικίας. Γνωστή και ως αναίμακτη λιποαναρρόφηση.

Στοχεύει σε περιοχές, οπού η άσκηση και η διατροφή δεν επιφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα στη μείωση του λίπους, όπως σε αυτές της κοιλίας, των μηρών, των γλουτών, κ.α.

Τα αποτελέσματα οφείλονται στην τεχνολογία του ελεγχόμενου ψύχους. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τοποθετούνται κεφαλές διαφορετικού μεγέθους στις προβληματικές περιοχές, οπού πραγματοποιείται αναρρόφηση και ψύξη στους -6 °C.
Η επίδραση του ψύχους οδηγεί στην καταστροφή αποκλειστικά των λιποκυττάρων -χωρίς να βλάπτονται οι γειτονικοί ιστοί- και στην απομάκρυνση τους μέσω του λεμφικού και ουροποιητικού συστήματος.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, υπάρχει μια ανεκτή αίσθηση δροσιάς. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από το τέλος της πρώτης κιόλας θεραπείας και παρατηρείται σταδιακή βελτίωση σε 3 περίπου μήνες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Καλή ενυδάτωση, ισορροπημένη διατροφή και ηπία σωματική δραστηριότητα εγγυούνται τη βελτίωση και τη διατήρηση των επιθυμητών αποτελεσμάτων.
 
Για καλύτερα αποτελέσματα η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με:
 

 
 
 
 
 
Ραδιοσυχνότητες RF
 
 
 
 
 
 
 
 
Cavitation
 
 
 
 
 
 
 
 
Μεσοθεραπεία λιπόλυσης
 
 
 
 
Οι παρενέργειες περιορίζονται σε ήπια ερυθρότητα και πρήξιμο της περιοχής και σπάνια εκχυμώσεις, οι οποίες υποχωρούν μετά από λίγες ώρες.