Τριχόπτωση

 

 
Η αλωπεκία (– τριχόπτωση), είναι μια καλοήθης νόσος, στην οποία παρατηρείται αραίωση ή και παντελής έλλειψη των τριχών της κεφαλής. Είναι ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες καθώς και οι γυναίκες στην εποχή μας.

Τα αίτια της νόσου δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα, αλλά έχουν άμεση συσχέτιση με διάφορους παράγοντες. Η κληρονομικότητα, το στρες, η κακή διατροφή, καθώς και κάποια συστηματικά νοσήματα αποτελούν κάποιους από αυτούς.

Η μεσοθεραπεία για την τριχόπτωση χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και ασφαλής όταν γίνεται επαγγελματικά.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι η μεσοθεραπεία είναι εξίσου αποτελεσματική ή πιο αποτελεσματική από τα δισκία στην αναζωογόνηση και την αποκατάσταση των μαλλιών.

Η Μεσοθεραπεία φέρνει ακριβώς τα σωστά υλικά στον ακριβή τόπο όπου χρειάζεται (γύρω από το θυλάκιο των τριχών) έτσι ώστε να διεγείρουμε το τριχοθυλάκιο και τη φυσική ανάπτυξη τριχών.

Η θεραπεία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρό. Αφού γίνει αξιολόγηση του κάθε περιστατικού, ο ιατρός θα επιλέξει το κατάλληλο προϊόν και το θεραπευτικό πλάνο, για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η διάρκεια της κάθε θεραπείας κυμαίνεται από 10 έως 30 λεπτά, ανάλογα την έκταση της προβληματικής περιοχής. Μετά την κάθε θεραπεία μπορείτε απλά να επιστρέψετε στη δουλειά.